logo

VUB Telethon - een mooie traditie

Vanaf maandag 18 april begint een team van 16 enthousiaste VUB-studenten uit de verschillende faculteiten aan de derde editie van de VUB telethon. Een universitaire telethon is een telefoonactie van studenten naar alumni om de warme band met de universiteit te behouden. Voor VUB is dit stilaan een traditie geworden. We zijn aan onze derde telethon toe!

IPG Group, het grootste onafhankelijke callcenter in België, is hierbij onze partner. Ze staan zowel in voor de opleiding van onze studenten, als voor de back-office.  En dit doen ze aan een verminderde prijs! Wat wij natuurlijk erg op prijs stellen.

Bedoeling van de VUB telethon is de band met alumni aan te halen en wat meer te weten komen over onze afgestudeerden.

VUB Foundation, de afdeling die de telethon organiseert, wil ook alumni overhalen om hun steentje bij te dragen aan de renovatie van het zwembad. Dit kan u ook direct op deze website doen. Klik hier en schenk direct online.

Last but not least nodigt VUB Foundation de opgebelde alumni op vrijdag 16 september 2016 uit op de campus aan de Pleinlaan om de oude rector uit te zwaaien en de nieuwe te verwelkomen. Inschrijven voor dit event kan hier. Na het officiële programma,  kunnen de genodigden een dansje wagen in het leeggelopen zwembad. Dé ideale lokatie om de zomer te verwelkomen.

Als u dus een alumnus of alumna van de universiteit bent, dan is er een kans dat u ook opgebeld wordt. We zijn benieuwd naar uw reactie!

Meer info over de telethon bij VUB Foundation.

Fundraising Officer
Klaas Ornelis

Telefoon
+32-2-269 1563

E-MAIL
kornelis@vub.be