Bezoek onze campus met je klas. Of volg een workshop of nascholing op maat.

Aan de Vrije Universiteit Brussel wordt niet alleen onderzocht en onderwezen. Onze faculteiten en diensten bieden ook een brede waaier van activiteiten aan voor leerkrachten en leerlingen uit het middelbaar onderwijs. Zin in een klasactiviteit als aanvulling op je les Duits of wiskunde? Zoek je meer informatie om je leerlingen te helpen bij hun studiekeuzeproces? Of wil je zelf nog bijleren als leraar? Je bent aan het juiste adres!


 

Bezoek onze campus met je leerlingen

Je leerlingen laten voorproeven van de universiteit? Breng samen met hen een bezoek aan onze campus tijdens onze VOETen-dagen op 17 november 2016, 22 november 2016, 9 maart 2017 en 28 maart 2017 en maak een keuze uit een brede waaier van workshops. Soms speels, vaak interactief, steeds boeiend en leerrijk.

Workshops en nascholingen voor leraren

De Vrije Universiteit Brussel organiseert ook informatieve workshops rond actuele thema’s die speciaal gericht zijn op leraren, georganiseerd op onze campussen of op uw school. Deskundige en bekwame leraren zijn de pijlers van goed onderwijs. Na- en bijscholing is hierbij een essentieel onderdeel. IDLO organiseert nascholingen en studiedagen voor een breed onderwijsveld.


 

Nog vragen? Laat ons contact met je opnemen.

op (dag)
tussen u
en u

Those who can, teach

Geïnteresseerd in een lerarenopleiding aan de VUB? 
Klik hier voor meer informatie.

Wetenschap naar de klas brengen?

Op www.wtnschp.be vind je interesssant wetenschapsnieuws en leerrijke activiteiten.