Aanvraagformulier studieflexibiliteit

1. Indien je niet beschikt over een VUB-topsportstatuut, is dit formulier niet voor jou bestemd.
  2. Aanvraag in te dienen vanaf het moment dat je de overlap met je sportief programma kent en minstens drie werkdagen voor de datum van de aangevraagde studieflexibiliteit.
  3. Vul de informatie correct en gedetailleerd in. Raadpleeg hiervoor de opleidingsonderdeelfiches via het onderwijsprogramma op de website van je faculteit. Onjuiste of onvolledige studieflexibiliteiten kunnen geweigerd worden.
  4. Per opleidingsonderdeel vul je een afzonderlijke fiche in.
  5. Indien je nog vragen hebt met betrekking tot een studieflexibiliteit, contacteer je dr. Koen De Brandt (via topsport.studie@vub.ac.be of op 0473411253).
(bv. 1e bachelor, 2e bachelor, 1e master). (Geef je laagste studiejaar op indien je een individueel studietraject volgt)
Deze flexibiliteit wordt aangevraagd voor:
(vul de naam van het opleidingsonderdeel in zoals vermeld op de opleidingsonderdeelfiche)
(bv. 1e bachelor, 2e bachelor, 1e master)
(faculteit die het opleidingsonderdeel inricht; vermeld op de opleidingsonderdeelfiche)
Indien aangewezen, geef aan naar welke groep je best verplaatst wordt:
(niet verplicht in te vullen!)
(naam/nummer groep)
en wordt gedoceerd door
(vul de naam van de docent/assistent in zoals vermeld in de opleidingsonderdeelfiche. Het emailadres kan je vinden via de zoekfunctie op de VUB-website)
voor een studieflexibiliteit