Aanvraagformulier sportinfrastructuur

1. Indien je niet beschikt over een VUB-topsportstatuut, is dit formulier niet voor jou bestemd.
  2. Deze aanvraag geldt voor de sportinfrastructuur van de Vrije Universiteit Brussel (niet voor Basic Fit).
  3. Indien je wenst gebruik te maken van Basic Fit dien je zelf een abonnement aan te schaffen.
  4. Ga zelf de beschikbaarheid van je gewenste infrastructuur na via volgende link: http://splus.cumulus.vub.ac.be:1183/1onevenjr/location_gebouw_L_onevenjr...
  5. Indien je wenst gebruik te maken van de sportinfrastructuur van de Vrije Universiteit Brussel dien je dit formulier correct en gedetailleerd in te vullen. De dienst Topsport en Studie  zal vervolgens overleggen met de Dienst Beweging & Sport en nagaan wat de mogelijkheden zijn om toegang te krijgen tot de sportinfrastructuur op datum en uren die je hebt gevraagd. Indien je dezelfde sportinfrastructuur steeds op dezelfde dag en uren wenst te gebruiken, dien je aan te geven tijdens welk semester dit valt. In alle andere gevallen dien je steeds een nieuwe aanvraag te doen.
  6. Na goedkeuring krijg je bevestiging van de dienst Topsport en Studie via email.
  7. Toegang en verdere afspraken met betrekking tot het gebruik van de sportinfrastructuur dien je vooraf aan het eerste gebruik van de sportinfrastructuur met de Dienst Beweging & Sport te bespreken en daarna correct op te volgen.
  8. Indien je nog vragen hebt met betrekking tot het gebruik van de sportinfrastructuur, contacteer je dr. Koen De Brandt (0473411253).
Ik wens gebruik te maken van
op
Indien u op regelmatige basis van de sportinfrastructuur gebruik wenst te maken geeft u meerdere data op.