Aanvraagformulier examenflexibiliteit

1. Indien je niet beschikt over een VUB-topsportstatuut, is dit formulier niet voor jou bestemd.
  2. Aanvraag in te dienen minstens drie weken voor de datum van het begin van de respectievelijke zittijd.
  3. Vul de informatie correct en gedetailleerd in. Raadpleeg hiervoor de opleidingsonderdeelfiches via het onderwijsprogramma op de website van je faculteit.
  4. Per examen vul je een afzonderlijke fiche in.
  5. Indien je vragen hebt met betrekking tot een examenflexibiliteit, contacteer je dr. Koen De Brandt (via topsport.studie@vub.ac.be of op 0473411253).
(bv. 1e bachelor, 2e bachelor, 1e master). (Geef je laagste studiejaar op indien je een individueel studietraject volgt)
Deze flexibiliteit wordt aangevraagd voor:
(vul de naam van het opleidingsonderdeel in zoals vermeld op de opleidingsonderdeelfiche)
(bv. 1e bachelor, 2e bachelor, 1e master)
(faculteit die het examen inricht)
en wordt gedoceerd door
(vul de naam van de docent/assistent in zoals vermeld in de opleidingsonderdeelfiche. Het emailadres kan je vinden via de zoekfunctie op de VUB-website)
Betreft een examenflexibiliteit
(vul de examendatum in zoals vermeld op het examenrooster en geef daarna aan op welke dagen je het examen zou wensen af te leggen)
:
(geef zoveel mogelijk data op, gescheiden door een puntkomma. Bv: 12/1; 14/1; 20/1. Een periode geef je aan met een streepje: bv. 12/1 – 17/1; 19/1 – 22/1))
(geef een voorkeursdatum of voorkeursperiode op, gescheiden door een puntkomma. Bv: 12/1; 14/1; 20/1. Een periode geef je aan met een streepje: bv. 12/1 – 17/1; 19/1 – 22/1)