Welkom

Welkom op de website van de
Faculteit Economische en Sociale Wetenschappen & Solvay Business School!


Welcome to the website of the
Faculty of Economic and Social Sciences & Solvay Business school!

For the English version of our website please click above on 'ES IN ENGLISH'.


Public defence Ph.D. in Applied Economics: Business Engineer by Steven De Schepper
The public defence of the Ph.D. in Applied Economics: Business Engineer by Steven De Schepper will take place on Thursday August 28th 2014 at 4pm on the Etterbeek-campus of the Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, 1050 Brussels in the green room of the Congress Center U-residence (http://www.u-residence.be/nl/location).

The Ph.D. thesis is called "Essays on Success Factors of Public-Private Partnerships in Infrastructure". (Promotor: Prof. dr. Elvira Haezendonck)

Please confirm your attendance by Wednesday August 20th to Tom Matthijs.

Read more...
Lees meer...
Onderwijsevaluatie
Hoe tevreden waren jullie over de opleidingsonderdelen van het tweede semester? Geef ons jullie mening te kennen en help mee om de kwaliteit van onze opleidingen te verbeteren via de online onderwijs-evaluatie.

Dankzij deze evaluaties sporen we niet alleen mogelijke knelpunten op, maar ontvangen we ook graag jullie positieve commentaren die onontbeerlijk zijn om het onderwijsproces in juiste banen te leiden en onze lesgevers tijdig van de nodige aanwijzingen te voorzien.

Jullie talrijke meningen als ervaringsdeskundigen van het aangeboden onderwijs is daarbij van enorm belang, want enkel bij een ruime deelname worden de resultaten ontvankelijk verklaard.

Meer informatie over de inhoud van de evaluatie, de rapportering en de opvolging van de resultaten vinden jullie op de resultatensite.
Indien er problemen opduiken tijdens de evaluatie, neem dan contact op met Sari van Boxem van het Departement Onderwijsbeleid via kwaliteitszorg@vub.ac.be .

©2004 • Vrije Universiteit Brussel • Pleinlaan 2 • 1050 Elsene • Tel.: 02/629.21.11 • info@vub.ac.be