Fiscaal Recht, module Fiscale Rechtsvakken

Je bent jurist, (toegepast) economische wetenschapper of handels(ingenieur)wetenschapper en je wil je kennis van het Fiscaal Recht (verder) aanvullen met diepgaande kennis en grensverleggend inzicht in de verschillende deelgebieden van het fiscaal recht? Je wil leren specifieke bronnen van het fiscaal recht op te sporen en te gebruiken, complexe fiscale problemen terug te plaatsen in het algemene rechtsbestel en de wisselwerking van het belastingrecht met andere rechtstakken en economische disciplines in kaart te brengen? Of je wil je als student of jonge professional, eventueel in combinatie met een stage of beroepsactiviteit, bij- of herscholen in het fiscaal recht? Dan is dit academische postgraduaat het programma dat je zoekt!

Lees verder

Eerste stap op de arbeidsmarkt

Wanneer je slaagt voor de examens, ontvang je een postgraduaatsgetuigschrift 'Postgraduaat Fiscaal Recht, module Fiscale Rechtsvakken' dat wordt uitgereikt door het instituut voor PostAcademische vorming van de Vrije Universiteit Brussel (iPAVUB) en ondertekend door de rector.

Het postgraduaat heeft een academische èn professionele meerwaarde. De opleiding vergroot de loopbaanmogelijkheden van de afgestudeerden in gespecialiseerde of grotere advocatenkantoren, in grote en internationale kantoren van belastingconsulenten, banken, multinationals, in de fiscale administratie en de magistratuur.

Je wil het professioneel helemaal maken? De VUB staat je enthousiast bij, met onder andere workshops en networkevents, permanente vormingen en startersseminaries, een eigen Career Center, hulp en tips bij sollicitaties, enzovoort. Kortom, alles voor een carrière als hoogvlieger.

Blijven studeren

Studeren is niet langer beperkt tot één fase in het leven. De VUB heeft daarom een groot aanbod van opleidingen die je kan combineren met een baan. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied en je toekomst gaaf houden? Kies voor de combinatie ‘Werken en studeren’ aan de VUB.

Infopunt Studenten

+32-2-6292010
info@vub.ac.be

StudieBegeleidingsCentrum (SBC)

+32-2-6292306
begeleiding@vub.ac.be

StudentenAdministratieCentrum (SAC)

sac@vub.ac.be

Faculteitssecretariaat Recht en Criminologie

+32-2-6291577
faculteit.rechten@vub.ac.be